Busca un contingut concret entre totes les fitxes. Si no trobes res, prova a revisar si ho has escrit correctament. Recorda que has de buscar els municipis sense l'article determinant.

Cerca per contingut:   del tipus:
per la fitxa:
  en el municipi:
Amb la selecció actual hi ha 7 informacions. Mostrant de la 1 a la 7.

Olea europaea var. europaea

Data Usuari Tipus Municipi Contingut  
04.04.2017 ferran querol carot Ús medicinal Tortosa Gotes d'oli d'oliva a l'orella per al mal d'orella
Tortosa
04.04.2017 ferran querol carot Ús social, simbòlic i ritual Tortosa Utilitzar rames d'olivera per beneir la palma el diumenge de rams.
Tortosa
04.04.2017 ferran querol carot Indústria i artesania Tortosa Safates
04.04.2017 ferran querol carot Indústria i artesania Tortosa reposa gots
04.04.2017 Oriol Martínez López On i quan es troba L'olivera és un arbre perenne present a tota la regió mediterrània.És molt freqüent a les Illes Balears, Catalunya, el País Valencià i Andalusia, on se'n localitzen les plantacions més extenses. Al Principat es troba bastant estesa per tot el territori, però les comarques de les Garrigues, el Baix E...bre, el Montsià i el Tarragonèssón les zones més típiques dedicades a aquest conreu. Actualment també es cultiva en altres països de clima semblant, com el Perú, Xile, california i el sud d'Austràlia.
04.04.2017 Oriol Martínez López Com reconèixer-la L'olivera és un arbre cultivat. El fruit és una drupa ; l'oliva . Les seves fulles són rígides, enters ,lanceolades i tot l'any verdes . L'anvers de la fulla és d'un verd grisenc mentre que el revers és d'un color esblanqueït. Aquest arbre pot arribar a viure molts anys . La raça silvestre: Olea eu...ropaea varietat sylvestris és l'Ullastre.
04.04.2017 Oriol Martínez López Ús medicinal Mérida S'agafen fulles seques d'olivera, es bulleix 50 grams de fulles per 1L d'aigua durant 10 minuts. El producte resultant serà un liquid grogós. Si prens dos gots al dia d'aquesta infusió t'ajudarà a baixar la tensió i segons he consultat, aquesta infusió també colabora a la reducció del colesterol....
Extremadura, Espanya.